Dacă sunteți în căutarea unui joc unic, distractiv și captivant pe care să-l jucați împreună cu prietenii, ar trebui să încercați You Against Me – un joc de cărți simplu ce necesită o strategie bună pentru a vă învinge adversarul.

Mecanica jocului este destul de simplă. Există un board și cărți marcate cu numere de la 1 la 25. Acestea reprezintă arena de luptă. Fiecare parte primește 5 cărți și veți plasa pe rând câte un număr corespunzător pe board până când aceasta este blocată. O carte de joc valorează 1 punct, în timp ce o carte blocată valorează 2 puncte. Jocul se termină când rămâneți fără puncte sau în cazul în care un jucător a reușit să blocheze majoritatea board-ului.

Jocul arată frumos, în ciuda designului simplist. Este clar că dezvoltatorul a dorit ca oamenii să se concentreze mai mult pe mecanica de joc, decât pe partea estetică. În plus, ceea ce face ca jocul să iasă în evidență față de alte titluri de același gen este că jucătorii își pot forma propriile lor strategii pentru a reuși să câștige.

Cea mai bună parte a acestui joc este funcționalitatea de a-l juca împreună cu alte persoane – promovând mai degrabă interacțiunea decât joaca individuală.

Pret: 0.99€

You Against Me – Easy 8 Software