Dacă nu știți deja, Super Mario Run tocmai a fost lansat în App Store și lucrurile au luat-o razna! Cu primele 3 nivele gratuite (deblocarea întregului joc costă 10€), Super Mario Run beneficiază de o grafica 3D specifică consolelor, un sistem de joc simplu, care poate fi atât ușor dar și extrem de dificil, în funcție de cât de tare îți dorești să colectezi toate monedele, precum și un mod multiplayer super antrenant!

Deși “Story Mode”-ul este unul grozav, și este cu siguranta atracția principală a jocului, am găsit “Rally Mode”-ul ca find foarte interesant provocând chiar dependență. Acesta permite jucatorilor să concureze unul împotriva celuilalt pentru a colecta cât mai multe monede. Atentie! Poate fi jucat doar folosind biletele pe care le primiți pentru colectarea tuturor monedelor speciale ascunse în jurul unui nivel în “Story Mode”.

Cu numeroase caracteristici, cum ar fi multe personaje ce pot fi deblocate, o constructie custom a regatului, și multe altele, Super Mario Run este o portare grozava a celebrului joc pe platforma mobilă.

Așadar, dacă ești fan Super Mario, acum îți poți testa abilitățile direct pe iPhone-ul tău.

Super Mario Run
Pret: Free