superheavysword_iosSuper Heavy Sword aduce înapoi o parte din vechile dar bune zile petrecute în fața jocurilor Super Mario Bros și Zelda. Jocul impresionează prin conceptul amuzant și animațiile distractive. Obiectivul este de a salva copiii regelui. Poți alege unul dintre cele două personaje Pike sau Lucinda, iar cele 64 de niveluri disponibile oferă garantat ore bune de distracție.

Peisajele sunt destul de colorate, pline de obstacole, iar monedele împrăștiate peste tot, așa cum se obișnuiește, trebuie colectate. În magazinul lui Barbă Roșie, cu ajutorul monedelor adunate, poți achiziționa toate accesoriile necesare pentru a fi de neînvins în luptele cu Șefii. Începi cu o sabie clasică dar pe măsură ce avansezi în joc vor fi disponibile arme mai puternice și obiecte speciale, cum ar fi pumnale și topoare, arc și săgeți, bombe, bumeranguri, și chiar săbii magice. Dacă rămâneți fără vieți, puteți, de asemenea, cumpăra poțiuni.

Controlul jocului este simplu, cum te-ai aștepta de la cele mai multe jocuri de acest gen. În secțiunea din stânga-jos a ecranului sunt butoanele pentru deplasarea personajul tău la stânga și la dreapta. În jumătatea dreaptă, sunt butoanele etichetate “A” și “J” pentru a ataca și, respectiv sări. Puteți apăsa de două ori butonul J pentru a lovi pământul cu toată greutatea , și de două ori pe butonul A în timp ce ești în aer pentru a ataca rotindu-te.

Super Sword Heavy este un joc grozav, frumos proiectat, care o să te ducă cu gândul la vremurile bune de altădată.

Super Heavy Swordsuper heavy sword
Preț:0,89 €

Leave a Reply

Your email address will not be published.