Ești un agent care este închis într-o clădire mare. Există capcane ascunse, iar locul este plin de roboți de securitate nemiloși. Provocarea este să găsești ieșirea, în siguranță, în peste 80 de niveluri. Nu ai la dispoziție arme, doar te poți ascunde în umbre sau colțuri întunecate. Asigurăte că nu ești prins sau să nu cazi într-o capcană.

stealthincios1

Pentru a te descurca prin întuneric, depista adversarii, sau să acționezi diferite comutatoare importante poți utiliza ochelarii de vedere pe timp de noapte. Mișcările agentului sunt controlate cu ușurință prin trecerea simplă a degetului peste ecran. În plus, sunt disponibile două săgeți ce îți permit să sari sau să te ferești. Jocul necesită nu numai viteză și îndemanare, ci și o gândire logică pentru a rezolva puzzle-uri dificile.

stealth-7

Stealth Inc. este un mix grozav între puzzle și jump’n’run ce vă va stârni adrenalina. Ideea unei clădiri ostile pline de capcane a fost implementată foarte bine, iar grafica și coloana sonoră se potrivesc perfect jocului.

Stealth Inc.Stealth Inc.
Preț: 1,79€

Leave a Reply

Your email address will not be published.