SpaceOne_iOSDacă vă aflați in căutarea unui joc simplu, elegant și antrenant SpaceOne poate fi tot ceea ce vă trebuie. Obiectivul acestui joc este să colectezi cât mai multe monede și să eviți asteroizii ce roiesc în jurul tău – simplu dar nu chiar atât de ușor. Dacă reușești să colectezi 10 monede la rând, fără a fi lovit, următoarele monede colectate vor fi multiplicate, poți ajunge până la de 4x punctajul. Cu cât înaintați în joc cu atât gradul de dificultate și viteza asteroiziilor va crește. Un alt aspect important este că nu vei fi distrus de la prima coliziune, deci m-ai mult timp – mai multe puncte 🙂

SpaceOne-iOS

Controlul Spaceship-ului tău (punctul verde) este cursiv și precis. Interfața grafică este plăcută iar coloana sonoră se potrivește perfect cu tema jocului.

Pentru a asigura ore-n șir de distracție dezvoltatorul a adăugat și caracteristici precum cloud sync, clasamente, statistici – în care poți vedea câte jocuri ai jucat și câte monede ai adunat de-a lungul timpului, și un sistem de bonusare prin care poți obține recompense în funcție de totalul monedelor colectate.

Deci, ce mai aștepți? Intră în spațiul cosmic, adună cât mai multe monede, evită obstacolele și concurează împotriva prietenilor tăi!

icon

SpaceOne
Preț: 0.89€

Leave a Reply

Your email address will not be published.