SettleApp este o aplicație indispensabilă pentru prieteni, colegi de cameră sau rude care au nevoie să țină evidența facturilor și a cheltuielilor comune. Aceasta este foarte utilă atunci când planificați o excursie în grup sau o petrecere și doriți să evitați discuțiile constante precum “cine a plătit” sau “cine ar mai trebui să plătească”. Datorită SettleApp, utilizatorii vor avea un companion extrem de util la îndemână. Acesta păstrând evidența pentru cine a plătit, pentru ce, cât de mulți oameni au participat la plată, și sumele restante.

În general, aplicația este destul de simplă. Crearea unui noi tranzacții este atât de ușoră încât acesta nu vă va lua mai mult de câteva secunde. Puteți alege din opt categorii pentru a vă aminti ceea ce ați cumpărat. Apoi adăugați datele precum cine a plătit și persoanele din grup. Trebuie să aveți în vedere că pentru a putea adăuga persoane acestea trebuie să figureze în agenda de contacte a telefonului.

SettleApp

Apoi fiecare tranzacție este vizibilă în “Debts”, unde veți găsi o prezentare completă a prietenilor voștri și cât de mult vă/își datorează.

SettleApp

Pentru a aduce modificări evidențelor pur și simplu atingeți numele persoanei dorite și va apărea suma și către cine trebuie să facă plata respectiva persoană. Apoi tragând de la dreapta spre stânga puteți marca datoria ca plătită. În cazul în care nu este returnată suma integrală, se specifică prin apăsarea butonului “…”. Pentru a adăuga alte tranzacții apăsați butonul “+”. Fiecare intrare include, de asemenea, data și locația.

SettleApp

În câmpul “Transaction” găsiți istoricul complet al tuturor plăților.

Și cam asta este tot. Vă întrebați cine ar trebui să plătească pentru urmatoarea masă, benzină sau pentru următoarea călătorie cu taxi-ul? SettleApp este cel mai bun mod de a urmări cheltuielile de grup.

SettleApp

SettleApp
Preț: 0,89€