Oricine a încercat vreodată să-și stabilească o rutină, să facă mai mult sport, să renunțe la fumat, sau să schimbe modul de viață știe cât de puternic poate fi un obicei. SeeD este o aplicație simplă pentru a vă ajuta să urmăriți progresul vostru legat de un obiectiv anume.

Studiile arată că este nevoie de cel puțin 21 de zile pentru a ne forma un obicei nou. SeeD vă ajuta să începeți cu un singur scop și să vă concentreați pe acesta înainte de a vă propune și începe alte obiceiuri noi. Începeți cu o sarcini mici și usoare, nu încercați să le faceți pe toate dintr-o dată.

Sunt disponibile 3 “semințe”. Începeți prin a alege una. Selectați durata pentru a vă îndeplini obiectivul: 21, 30 sau 59 de zile. Adăugați un nume obiectivului, de ex: exerciții, citește, etc. După fiecare sesiune, atinge sămânța timp de 2 secunde pentru a o înregistra. Este disponibil și un cronometru ce este util pentru exercițiile fizice.

“Ce plantezi acum, vei recolta mai târziu.” – Og Mandino

Începi astăzi și transformă un nou comportament într-unul obișnuit prin repetarea acestuia timp de 21, 30 sau 59 de zile.

SeeD: Build New HabitsSeeD
Preț: 0,89€

Prin amabilitatea dezvoltatorului vă punem la dispoziție 4 coduri pentru a vă revendica gratuit această aplicație din AppStore:

X6KYNFJYAN9A
7YA74KAW3LJH
P97KMJM9YHKE
FF6H6MWTM49H