RNI Films este o nouă aplicație pentru fotografie pe iPhone ce tocmai a fost lansată în AppStore. Aceasta este gratuită, avand un set limitat de filtre, iar contra cost sunt disponibile 5 pachete de filtre la prețul de 2.99€ fiecare.

Filtrele “oglindesc” foarte frumos omologii lor analogici și sunt denumite pentru a se potrivi emulsiilor de film reale, cum ar fi Agfa și Kodak. Achizițiile în aplicație acoperă o gamă variată de filtre precum filme negative, filme alb-negru, filme de epocă și film instant (Polaroid).

rni

Începeți prin deschiderea unei imagini de pe rola camerei. În partea de jos a ecranului, în versiunea gratuită, sunt disponibile 13 presetări de film. După ce ați selectat un film, sunteți liberi să continuați să editați parametrii precum saturația, umbre și scoaterea în evidență, nuanțe, claritate si crearea de viniete. Fiecare instrument de editare are un slider, astfel încât să puteți aplica un minim de editare sau ceva mai extrem. Controalele sunt ușor de înțeles, și nu o să aveți nevoie să accesați meniul de ajutor. Când terminați, aveți posibilitatea de a partaja imaginea pe oricare dintre serviciile sociale, sau o puteți salva în rola camerei. Când deschideți pentru prima dată o imagine, o puteți redimensiona și stabili raportul de aspect, precum și îndrepta poza – dacă este cazul.

RNI Films este o aplicatie grozavă, iar filtrele oferite, chiar și în versiunea gratuită, sunt într-adevăr excelente.

Descarcă RNI Films

RNI Films – RNI