Priime

Priime este cel mai bun editor foto pentru iPhone pe care l-am folosit vreodata. L-am folosit in ultimele luni si am ramas uimit de cat de bun este comparativ cu orice alta aplicatie similara disponibila in App Store.

Aplicatia gratuita dispune de o puternica suita de instrumente de editare, permitandu-va sa imbunatatiti multe elementele de baza ale fotografiilor precum: luminozitate, structura, contrastul, caldura, tenta, saturație, claritate, scoatere in evidenta / umbre, vinieta si estompare. Aplicatia poate salva, de asemenea, fotografii cu marimi de pana la 50 megapixeli!

In plus fata de aceste instrumente, Priime a adunat unele dintre cele mai bune stiluri de fotografie pentru mobil disponibile. Acestea sunt stiluri dezvoltate de fotografi pentru fotografi.

Aplicatia va ofera cateva stiluri/filtre grozave gratuit. De asemenea va face sugestii pentru ce stiluri se potrivesc cel mai bine cu fotografia ta, bineinteles dupa analizarea acesteia.

Priime-iOS

Priime contine stiluri dezvoltate de peste 30 de fotografi incredibil de talentati, fiecare cu propriul mod unic de prelucrare a fotografiilor.

Daniel Krieger, care fotografiaza pentru NY Times, este, probabil, cel mai bun fotograf culinar din lume. Daca aveti de gand sa faceti fotografii la mancare, cu siguranta o sa doriti sa cumparati filtru lui. Vivienne Gucwa, care a lansat o carte grozava de fotografii intitulata: ‘NY Through the Lens’, are de asemenea stiluri uimitoare.

Ceea ce face ca Priime sa fie diferit fata de alte aplicatii de editare foto este ca acesta a fost de fapt dezvoltat de fotografi.

Priime imparte veniturile generate din stilurile disponibile cu fotografii care le-au dezvoltat. Cred ca este un lucru foarte frumos si astept cu nerabdare sa vad ce alti fotografi se vor alatura pe masura ce timpul va trece.

Priime

Priime
Pret: Gratuit