Dezvoltatorul Dead Mage urmează să lanseze în parteneriat cu cei de la Crescent Moon Games platformer-ul ninja Shadow Blade: Reload. Acesta este o continuare a jocului Shadow Blade lansat acum 2 ani ce s-a bucurat de un succes imens, find portat și pe alte platforme(PC și console).

Shadow Blade: Reload este un platformer de acțiune în care viteza, precizia și brutalitatea sunt foarte importante. Acesta include o campanie “Story” împărțită în 7 capitole pline de acțiune și un mod “Challenge” în care îți poți testa abilitațile de ninja în diferite niveluri de provocare. De asemenea, în modul de campanie există 3 dificultăți : Normal, Hardcore și Master Class. Nivelurile hardcore și master class vor fi deblocate prin terminarea capitolelor în modul normal. Nu numai dușmanii ci și nivelurile primesc modificări semnificative în modurile cu dificultate mai mare. Jocul recompensează jucătorul ținând cont de trei factori: timpul total realizat în traversarea nivelul, numărul de sfere colectate și numărul de obiecte ascunse găsite.

Shadow Blade: Reload va fi lansat în App Store în data de 11 februarie și va avea pretul de 4.99€. Așadar, fiți cu ochii pe App Store joia viitoare deoarece este un titlu peste care nu vreți să treceți cu vederea.

Mai jos găsiți un gameplay video cu primele 2 stagii jucate pe iPhone cât și clipul de prezentare al jocului în momentul lansarii pe Steam.