Continuarea mult asteptata a celebrului joc de management F1 – Motorsport Manager Mobile 2 va fi lansat in AppStore joia aceasta, 13 iulie.

MM Mobile 2 profita de cea mai recenta tehnologie mobila afisand o grafica 3D grozava, cu oponenti ce ‘gandesc’ intotdeauna, dezvoltand noi strategii pe masura ce sezonul progreseaza in jurul a 16 piste spectaculuase.

In calitate de manager veti lua toate deciziile importante. Angaja si disponibiliza soferi, formati o echipa de ingineri talentati, proiectati piese noi, investiti in tehnologie si imbunatatiti masina aducand-o la perfectiune absoluta, toate acestea alimentate de ambitia enorma de a castiga Campionatul Mondial de Motorsport.

Tactica ta va fi una castigatoare sau o schimbare necorespunzatoare a anvelopelor se termina dezastruos? Angajezi un sofer tanar cu predispozitie la accidente dar talentat sau mergi pe mana unui sofer in varsta mai experimentat? Acestea sunt doar cateva aspecte ce face ca Motorsport Manager Mobile 2 sa fie un joc genial si captivant.

Asadar, in cazul in care sunteti pasionati de F1 sau de jocurile de management, fiti cu ochii pe AppStore pentru Motorsport Manager Mobile 2.