Dezvoltatorul DesignPlusD a anunțat recent MemoZy 3.0.7, o actualizare a aplicației lor pentru dispozitivele iOS.
MemoZy (numele este derivat din cuvintele “memo” și “ușor”), este o aplicație controlată prin gesturi, care permite utilizatorilor să-și organizeze activitățile, notițele, ideile, și să creeze liste to-do rapid și ușor.

memozyiphones

Interfața MemoZy este formată din blocuri personalizabile în stil Windows 8 care pot fi accesate, editate, și mutate atingându-le și trăgându-le. Fiecare bloc are propriul titlu și culoare, iar pagina de pornire afișează câte note sunt în fiecare categorie.

Sunt disponibile nouă teme diferite care pot fi selectate în setările pop-up, precum și opțiunea de textură: “hârtie” sau fundaluri simple. De asemenea, se pot printa sau trimite note prin e-mail și Evernote. Din păcate nu există suport pentru Dropbox.

Meniurile sunt activate prin gesturi simple, cu degetul în loc de butoane.

memozythemes

Pentru a crea o nouă categorie/bloc, puteți treceți oriunde pe ecran cu degetul(swipe) și va apărea un nou bloc. MemoZy adaptează dimensiunile blocurilor pentru a le încadra pe toate în pagina de start.

memozyswipe

Ori de câte ori aveți o idee, adresă, telefon sau alte numere pe care doriți să le salvați, sau aveți nevoie să creați o lista sau să o modificați, aplicația MemoZy poate fi accesată rapid, cu un minim de deranj sau întrerupere a fluxului de lucru.

În cadrul fiecărui bloc, mai multe note pot fi adăugate prin simpla atingere a ecranului. Pentru a schimba poziționarea unui memo, pur și simplu apăsați și trageți-l într-o locație nouă. Memo-urile pot fi șterse sau marcate ca fiind completate trecând cu degetul de la dreapta la stânga sau invers. Caracteristica subtask permite organizarea mai aprofundată a notelor prin evidențierea acestora.

Dacă doriți un raport mai detaliat, MemoZy dispune de “TimeLine”, o facilitate care listează fiecare categorie, precum și data și ora la care au fost create. Datele pot fi salvate/restaurate și sincronizate cu alte dispozitive iOS.

Utilizarea MemoZy este destul de intuitivă odată ce te obișnuiești. Există, de asemenea, un tutorial interactiv care te plimbă prin conceptul de bază și utilizarea gesturilor.

Interfața cu utilizatorul este atractivă (cel puțin în cazul în care vă place aspectul Windows 8) și este destul de eficientă într-un context touchscreen.

Dacă ești în căutarea unei aplicații to-do, MemoZy merită încercată.

MemoZy

MemoZy
Preț: Gratuit