Nu ar fi frumos dacă ai putea să aduci puțină ordine în toate email-urile care vin necontenit zilnic – mai ales dacă ai mai multe conturi? Aplicația Mail Pilot te va ajuta să navighezi în siguranță prin jungla din Inbox. Acesta este compatibilă cu toți furnizorii majori, precum și conturile IMAP și sincronizează conturi diferite.

Mail Pilot

 

După ce te ocupi de un email îl marchezi ca, “Completed” și acestea vor fi automat arhivate. Dacă nu te poți ocupa de anumite email-uri imediat, pur și simplu le marchezi cu “Set Aside”. Există, de asemenea, opțiunea de a reprimi/reaminti email-uri într-o anumită zi. Tot ce trebuie să faci este să le depui în “Date & Lists”, și acestea îți vor fi prezentate din nou în ziua solicitată. Email-urile vor fi ușor de localizat din nou, mutându-le într-o listă. Bineînțeles vei fi notificat pentru orice email primit.

Mail Pilot

Mail Pilot este un client de email bun, ușor de utilizat, care nu este tocmai ieftin, dar foarte bine elaborat și cuprinzător. Este disponbilă și o versiune pentru Mac OSX.

Mail PilotMail Pilot
Preț: 8,99€ (versiune iPhone/iPad)

Mail PilotMail Pilot
Preț: 8,99€ (versiune Mac)