Iluminatul este, fără îndoială, cel mai important factor când vine vorba de fotografie. Cât de bine iese o fotografie este direct dependent de modul în care subiectul este luminat. Deși există diferite moduri în care puteți lumima locul respectiv, nimic nu se compară cu o fotografiere la lumină naturală. Iar cea mai bună lumină naturală pentru fotografie este în timpul a ceea ce este cunoscut sub numele de ora de aur. Aceasta este perioada în care lumina soarelui este mai “caldă”, la un unghi mai bun și durează de multe ori mai puțin de o oră.

Cu toate acestea, este dificil să afli exact când este această oră de aur în fiecare zi. Pentru acest lucru există Lumy, o aplicație cu un design elegant care vă spune exact când se întâmplă acea oră de aur (de două ori pe zi), când începe și când se termină. Disponibilă ca o aplicație universală, care rulează pe iPhone și iPad, Lumy prezintă aceste informații într-o interfață foarte frumos proiectată.

Când lansați aplicația, aceasta preia automat locația dvs. și apoi afișează timpii orei de aur. Puteți treceți cu degetul pe fiecare celulă la stânga pentru a obține detalii suplimentare, inclusiv detalii despre vreme, iar dacă treceți cu degetul la dreapta puteți seta o notificare pentru acel eveniment. Trăgând în jos de partea de sus vă permite să alegeți o dată ulterioară pentru a vizualiza detalii despre respectiva oră. Dacă apăsați ‘Locații’, în partea de jos a ecranului, puteți alege să vizualizați orele de aur pentru orice alt mare oraș din lume.

LumyLumy
Preț: 3,99€

Leave a Reply

Your email address will not be published.