Lrn_PressPic1

Exista o multime de aplicații menite să vă ajute sa invățați programare – Codeacademy sau Code.org de exemplu – dar adevărul este ca indiferent de opțiunea aleasă, nu există un truc de magie pentru a stăpâni acest subiect.

Am incercat o multime de metode în trecut și am constatat că cea mai mare problemă este să te ții de un curs. Dar, în ultima săptămână am încercat o nouă opțiune – Lrn, o aplicatie iOS concepută pentru a învăța Javascript – și funcționează.

Aplicația dispune de tutoriale gratuite sau plătiți 2.99€ pentru cursul complet (puteți opta, de asemenea, să plătiți 0.99€ pe modul).

Lecțiile sunt scrise într-un ton de divertisment, și fiecare task utilizează mai multe variante pentru a vă ghida prin exemple de cod. La sfârșitul fiecărui modul trebuie să parcurgi o serie de întrebări pentru a consolida ceea ce ai învățat.

Bineînțeles, nu este o aplicație perfectă dar faptul că ai cursul pe iPhone-ul tău, offline si accesibile de oriunde, este minunat.

Faptul ca este necesară o achiziție in-app pentru a debloca toate modulele reprezintă, de asemenea, un plus; înseamnă că ați făcut un angajament pentru finalizarea acestuia.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem următorul set de chestionare și sperăm să vedem o abordare a mai multor limbaje în curând.

 

Pret: Free
DeveloperLrn Labs, Inc.