Aventura SF-western în spațiul cosmic continuă cu Space Marshals 2. Acest shooter tactic de tip top-down vă pune în pantofii specialistului Burton în lupta sa împotriva criminalității din galaxie.

Misiunea nu este nicidecum ușoară, dar avem la îndemână tot felul de arme fatale: grenade, mine de proximitate, drone, arme cu laser, armuri ce te fac invizibil și multe altele. În plus, este nevoie de o strategie de joc întrucât sunt foarte mulți răufăcătorii iar unii au la rândul lor abilități ce te pot pune în dificultate. Trebuie să aplici diferite tactici pentru a te “așeza” în poziții avantajoase din care să poți lichida un inamic dintr-o lovitură ori să te ascunzi pentru a evita atacurile. Trebuie profitat din plin de toate avantajele pe care ți le oferă mediul înconjurător, flanchează inamicul și ai grijă să nu fii tu cel luat prin suprindere.

Din punctul nostru de vedere Space Marshals 2 este cel mai bun tactical top down shooter din AppStore. Prin urmare este desemnat Jocul Săptămânii.

Pret: 5.99€

Space Marshals 2 – Pixelbite