HoursTimeTracking-iOS

Când dezvoltatorii castigă premiul Apple pentru design, cu siguranță ne face placere să aruncăm o privire pe cele mai recente proiecte ale acestora. Unul dintre acești dezvoltatorii este Tapity. Suntem foarte entuziasmați de cea mai recentă aplicație a lor – Hours Time Tracking. Aplicația urmărește timpul alocat unor acțiuni, poate fi locul de muncă – în cazul în care doriți să aveți o evidență asupra orelor de lucru și a orelor suplimentare, sau cantitatea de timp alocată altor activități precum petrecerea timpului liber.

Aplicația dispune de design-ul grozav al iOS 7 și se gestionează prin foarte puține acțiuni – swipe-uri și atingeri. Pot fi stabilite mai multe cronometre iar când începeți o activitate, pur și simplu atingeți un buton – iar când vă opriți atingeți din nou același buton. Toate datele pot fi exportate, acesta este o caracteristică utilă în cazul în care trebuie să prezentați programul angajatorului, să-l includeți în proiecte, sau dacă doriți să prezentați un jurnal de timp al orelor de lucru unui client.

App Store-ul conține o mulțime de aplicații de înregistrare a timpului, însă Hours Time Tracking este cu siguranță cea mai completă și intuitivă.

Hours Time TrackingHours
Preț: 8,99€