Te simți copleșit de numărul tot mai mare de responsabilități care se abat asupra ta zilnic? Ești mereu în criza de timp și reușești cu greu sa respecți termenele limită? Există o soluție simplă și elegantă la toate aceste probleme.
FocusDots o aplicație de management a timpului ce folosește metoda Pomodoro – o metodă ingenioasă de a transforma timpul, cel mai mare inamic al oamenilor, într-un aliat valoros care te va ajuta să îți îndeplinești sarcinile și obiectivele în mod optim și eficient.

3

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În principiu, există cinci pași simpli pe care trebuie să-i urmezi:

1. Stabilește-ți sarcina ce trebuie îndeplinită,
2. Pornește aplicația FocusDots,
3. Lucrează fără întrerupere până când aplicația te anunță (25 minute),
4. Ia-ți o mică pauză (5 minute),
5. După fiecare 4 “Dots”(reprize) faci o pauză mare (15 minute).

Scopul principal al acestei aplicații este acela de a-ti crește productivitatea, însă, pe langa aceasta, îți îmbunătățește munca sau studiul, concentrarea – prin eliminarea întreruperilor, îți crește motivația și te învață să îți planifici activitățile și să le prioritizezi.

screenshot_i5_d

screenshot_i5_e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designul elegant minimalist și caracteristicile grozave precum: înregistrarea automată a Dots-urilor și oferirea de rezumate zilnice, notificările și citatele celebre menite să te motiveze și inspire, face ca FocusDots să fie o aplicație esențială pentru cei ce vor să devină experți în managementul timpului, așa cum sunt toți oamenii de succes.

FocusDots

FocusDots: Focus On Your Productivity
Preț: 1,79€