Uneori, avem nevoie de o aplicație reminder rapidă pentru a adăuga ceva, nevrând sau neavând timp pentru o aplicație complexă. Pentru astfel de situații există FastRemind – fiind cel mai rapid mod de a adăuga și utiliza memento-uri.

Interfața este simplă și extrem de intuitivă, punând accentul pe adăugarea rapidă a unui memento. Aplicația ne pune la dispoziție un scurt tutorial la prima lansare, explicând elementele de bază, deși noi am găsit-o foarte simplă, mai ales dacă sunteți familiarizați cu aplicațiile pentru memento-uri. Designul este curat și plin de culoare, încadrându-se foarte bine cu estetica iOS-ului 7. În plus, aplicația este incredibil de ușor de utilizat, astfel nu o să pierdeți timp pentru a învăța caracteristicile acesteia.

Ecranul principal al aplicației conține un buton mare “+”. Acest lucru asigură ușurința în utilizare, atunci când adăugați un element nou, fiind rapid de accesat. În colțul de jos din partea stângă este o rotiță prin care accesăm setările, iar ceasul din partea dreaptă ne arată memento-urile existente.

fastremind1

Când adăugați un reminder nou aplicația vă întreabă: “Ce vrei să-ți amintesc mai târziu?”. Completați cu ce aveți nevoie și apoi apăsați pe “Selectați un timp”, pentru a trece la pasul următor.

fastremind2

După selectarea timpului, veți obține o grilă 3 × 3 cu pictograme circulare, fiecare reprezentând o perioadă de timp pentru a te notifica. Sunt disponibile opțiuni pentru mai târziu (setare implicită este de trei ore), în seara asta, mâine, în acest week-end, săptămâna viitoare, într-o lună, “bug me”, de acum în.. (poate fi chiar ani), precum și data și ora exactă.

fastremind3

Odată ce ați acumulat câteva memento-uri, le puteți vizualiza atingând ceasul din colțul de jos al ecranului principal. Memento-urile vor fi separate în curs și finalizate. Dacă un memento este restant, aceasta va fi evidențiat în culoarea albastră. Pentru a marca un reminder ca realizat, doar treceți cu degetul pe acesta de la stânga spre dreapta. De asemenea, avem posibilitatea să schimbăm setările unui memento care se află în curs, glisând de la dreapta spre stânga.

fastremind4

Ne place foarte mult simplitatea aplicației FastRemind, de la design-ul minimalist până la intuitivitatea aplicației în sine. Acesta este cu siguranță una dintre cele mai rapide moduri de a adăuga memento-uri, deci, dacă sunteți în căutarea unei aplicații extrem de utile și ieftine, atunci FastRemind este pentru tine.

FastRemindFastRemind
Preț: 0,89€