Mars: Mars, dezvoltat de catre studioul Pomelogames, este un joc arcade de explorare in care trebuie sa ghidezi un astronaut ce exploreaza suprafata planetei Marte pe un jetpack.

Trebuie sa folosesti propulsoarele pentru a ajuge de la o platforma la alta, evitand accidentarile si aterizarile dure. De asemenea trebuie sa ai in vedere combustibilul, trebuie folosit cu intelepciune deoarece este limitat.

Sunt disponibile 30 de carcatere ce le putem debloca prin colectarea de monede, fiecare schimband stilul vizual al jocului. Preferatii mei pana in momentul de fata sunt Max, Aqualung si Ponksy.

Mecanica jocului, controlul prietenos si stilul vizual unic face ca Mars: Mars sa fie desemnat Jocul Saptamanii.

Pret: Free


Mars: Mars – Pomelo Games

P.S. Mecanismul din spatele desemnării Jocului Săptămânii se desfășoară în felul următor: dintre toate jocurile lansate în săptămâna curentă, și pe care noi le-am încercat, alegem un titlu care considerăm că merită să-i acordați o atenție sporită. De avut în vedere că Jocul Săptămânii nu este neapărat un titlul premium cu cea mai tare grafică sau alte detalii similare, ci acel titlu care ne surprinde, care aduce ceva nou, care este interesant.