Diptic este o aplicație grozavă ce ne permite să împărtășim elegant o poveste cu fotografiile noastre prin combinarea mai multor imagini pentru a crea un colaj. Ne place această aplicație, deoarece este utilă, are o interfață bine concepută și este, mai presus de toate, ușor de utilizat. Iată câteva dintre caracteristicile pe care le puteți aștepta de la Diptic:

Formatul colajelor – avem peste 165 de opțiuni disponibile în care putem încadra de la 1 la 9 fotografii. Layout-urile sunt grupate pe categorii astfel încât putem alege un stil clasic, jumbo, fancy sau fresh.

Diptic.

Editarea – După ce am selectat layout-ul preferat, atingem pur și simplu fiecare cadru pentru a începe adăugarea de imagini. Avem posibilitatea de a selecta o fotografie de pe rola camerei sau putem realiza o una nouă. Fiecare ramă din colaj este complet personalizabilă. Putem ajusta contrastul, luminozitatea, sau saturația fotografiilor. Putem da zoom in și out, ajusta culoarea chenarului, textura, dimensiuniea sau colțurile.

Filtre – Aplicația conține 14 filtre diferite, toate sunt disponibile în zona de editare. Putem alege din fun, vintage, sau filtre colorate.

Sharing – Odată ce colajul este complet, aplicația ne permite să alegem dintr-o dimensiune de export normală, medie sau mare. Apoi putem împărtăși creația noastră pe Instagram, Twitter, Facebook, Flickr sau Tumblr.

DipticDiptic
Preț: 0,89€

Leave a Reply

Your email address will not be published.