Darklings este un joc captivant, elaborat cu multă grijă, cu o coloană sonoră încântătoare și o poveste incitantă în care trebuie să salvezi lumea recuperând stelele furate de către personajele negative numite Darklings. În această luptă dintre întuneric și lumină trebuie să ajuți un micuț Lum să restabilească pacea și să aducă înapoi lumina exterminând creaturile întunericului și planul lor malefic.

darklings1

Pentru aceasta trebuie să faci față atacurilor cât mai mult timp posibil. Creaturile vor veni către tine din toate direcțiile în număr cât mai mare iar supraviețuirea și înfrângerea acestora depinde numai de tine. Fiecare Darkling posedă un simbol iar pentru a le distruge trebuie să trasezi pe ecran simbolul respectiv. Dacă realizez corect simbolul, Lum va ucide Darkling-ul și va elibera stelele furate de acesta. Pentru a colecta stelele trebuie să trasezi o linie peste acestea și să le tragi către Lum. Stelele mari îți aduc bonusuri de timp, iar stele mici bani pentru a cumpăra power-up-uri sau costume speciale. În cazul în care timpul expiră sau te atinge un Darkling, jocul se va termina.

darklings2

Dacă reușești să ucizi rapid mai multe creaturi în succesiune, atunci vei câștiga un multiplicator combo. Există, de asemenea, diverse provocări, cum ar fi “Get 3 7x combos”, ceea ce face jocul și mai captivant. Nu lipsesc nici luptele cu bossi, în care va trebui să trasezi diferite simboluri în ordinea afișată pe ecran pentru a-i putea învinge.

Jocul vine cu suport complet pentru iCloud, astfel încât poți relua jocul din punctul în care l-ai lăsat indiferent de iDevice.

Dacă ești în căutarea unui joc cu un gameplay complet unic, frumos proiectat și distractiv, îți recomandăm cu încredere Darklings.

DarklingsDarklings
Preț: 0,89€

Leave a Reply

Your email address will not be published.