Cu aplicații precum Cameraxis putem crea fotografii cu un design grozav fără a fi un designer cu experiență. Pur și simplu adaugi fotografia în aplicație și profiți de filtrele superbe disponibile, operele de artă, suprapuneri și alte caracteristici interesante pentru a duce imaginile tale la nivelul următor. De asemenea se pot crea carduri personalizate pentru ocazii speciale, cum ar fi sărbători, Crăciun, Valentine Day și altele.

În plus față de fotografiile noastre din galerie, Cameraxis ne oferă posibilitatea de a importa și gestiona fotografiile din albumele din rețelele sociale precum Instagram, Facebook, Flickr și Picasa. In acest fel, ne putem organiza mai bine colecția fotografică. De asemenea, aplicația dispune de un sistem de backup automat și schițe care ne permite să salvăm munca în orice moment, la care putem reveni ulterior. Nicio modificare nu se va pierde deoarece aplicația ține evidența acestora. Imaginile finite pot fi salvate în rezoluția maximă disponibilă și partajate pe rețelele sociale.

Website oficial: Cameraxis
Canal YouTube: Cameraxis

 
Cameraxis – Edit photos, Design graphics & add Creative typography, beautiful artworks over picture – 4 Axis Solutions (Pvt) Ltd