Fotografiile alb-negru au particularitatea lor, ceva șic și sofisticat. Indiferent dacă ai o imagine frumoasă cu tine și familia sau o poză superbă de peisaj, transformându-le în alb-negru poate adăuga un aspect complet diferit acestora și chiar un alt sentiment. Camera Noir este o aplicație nouă ce realizează acest lucru și oferă instrumentele necesare pentru a realiza fotografii obișnuite și să le dea un aspect clasic.

Folosirea aplicației este foarte simplă, puteți fie selectați o fotografie disponibilă în rola camerei sau faceți una nouă. Imaginea va fi imediat transformată într-o fotografie alb-negru. Apoi, cu atingeri simple, puteți face ajustările perfecte. Aplicația oferă diverse presetări pentru diferite aspecte alb-negru. Puteți ajusta apoi expunerea, luminozitatea, contrastul și claritatea cu un slider simplu. Când ați terminat, selectați rezoluția de export a fotografiei și modul prin care doriși să o partajați: prin sms, e-mail, sau social media.

CameraNoir-iOS

Camera Noir probabil a fost creată pentru fotografi profesionisti, dar este atât de ușor de utilizat încât oricine poate crea imagini uimitoare. Cursoarele pentru ajustări sunt perfecte pentru a obține aspectul perfect iar posibilitatea de a selecta rezoluția fotografiilor este o caracteristică grozavă.

Preț: 2.99€

Camera Noir – Vintage Noir