Contre Jour

Contre Jour este un joc grozav ce ne “împinge” într-o lume obsedant de frumos modelată de interacțiunea dintre lumină și întuneric.
Cu ajutorul degetului puteți transforma peisajul, propulsând în siguranță misterioasa creatură Petit. Va trebui să trageți, treceți cu degetul (swipe) și să atingeți diferite obiecte, cum ar fi cârcei, gheizere  și scripeți pentru a finaliza puzzle-uri inteligente.

contre jour

Jocul conține 60 de niveluri repartizate uniform în 3 „lumi”. Scopul fiecărui nivel este de a transporta personajul principal în zona de warp și de a colecta trei lumini mici răspândite în peisaj. Bineînțeles, există o serie de obstacole ce trebuie evitate, cum ar fi piroane sau plante carnivore care pot  pune capăt rapid călătoriei dumneavoastră. Scorul obținut se calculează în funcție de viteza de finalizare și numărul de lumini colectate. Multe dintre level-uri pot fi trecute foarte repede, spre deosebire de celelalte, mai putine, care  necesită atenție și pauze, deoarece mișcările trebuie să fie sincronizate și executate cu precizie.

contre jour

Aspectul jocului este unul modest, cu mult negru și gri, dar face ca luminile albastre și zona de final (warp) să iasă foarte bine în evidență. Modurile de noapte oferă multor obiecte un aspect de neon strălucitor, apărând foarte atrăgătoare. Coloana sonoră este excepțională și pătrunzătoare, realizată de către compozitorul David Ari Leon.

contre jour

Contre Jour HD
Preț: 2,69€

Leave a Reply

Your email address will not be published.