caRRage, dezvoltat de catre Nova Games, este un joc de curse captivant a carei actiune se desfasoara intr-o lume post-apocaliptica condusa de soferi nebuni si disperati.

In caRRage te afli la volanul unui automobil de lupta ruginit, inarmat cu un ferastrau circular, si trebuie sa iei parte la curse nebune pe viata si pe moarte. Pe masura ce castigi luptele, iti vei putea imbunatatii masina cu diverse arme, rachete, mine, nitro si multe alte optiuni. Vei aluneca si derapa, de aceea o sa ai nevoie sa-ti pregatesti masina pentru a face fata terenului accidentat prin diferite tuning-uri.

Grafica si efectele jocului sunt grozave, accidentele, exploziile si armele fiind foarte bine realizate.

Jocul dispune de 11 locații unice de curse dintre care: 9 curse, o arena deschisa si un traseu de livrari dedicat camioanelor. De asemenea, exista un mod single-player interesant cat și un mod multiplayer local pe baza de Wi-Fi in care iti poti provoca prietenii.

caRRage este disponibi gratuit in App Store, dar partea buna este ca nu contine reclame. Exista, totusi, o multime de alternative prin care poti cheltui bani prin achizitiile in-app disponibile.

Pret: Free

caRRage – Nova Games Ltd.