Dacă ești o persoană ocupată, o aplicație calendar pentru a te ajuta la menținerea structurii de zi cu zi pentru lucrurile pe care le ai de făcut este, fără doar și poate, necesară. Calendate încearcă să aducă un echilibru între design și funcționalitate – aspectele cele mai importante ale unei astfel de aplicații.

La prima lansare Calendate va sincroniza calendarele deja existente, aplicația suportă sincronizarea atât pentru calendarul integrat iPhone cât și Google Calendar.

calendate

În fereastra “Today” Calendate afișează data selectată, temperatura curentă și șansele de precipitații. Mai jos este o listă a evenimentelor pentru următoarele 24 de ore. Acestea sunt organizate cronologic astfel încât cele mai recente evenimente apar spre partea de jos. Aplicația, de asemenea, ne permite să setăm o pictogramă la fiecare eveniment – sunt disponibile 20 de pictograme presabilite, si pot fi schimbate în orice moment.

calendate

În fereastra principală, în secțiunea “Today” dacă atingem un eveniment acesta se va deschide într-o altă fereastră detaliat, iar dacă trecem cu degetul de la stânga spre dreapta sau invers, vom vedea toate activitățile/evenimentele pentru fiecare zi în parte. În cazul în care dorim să avem o perspectivă mai largă a evenimentelor pentru această săptămână sau chiar lună, atingând fila “Calendar” aplicația va afișa calendarul lunar, cu câteva adăugiri. Acest mod de vizualizare este derulabil în sus și în jos, nu este nevoie să treceți la stânga și la dreapta pentru a vizita luna precedentă. Dacă avem nevoie să verificăm o lună anume din anul precedent doar atingem anul în cauză din colțul din stânga sus sau dreapta sus. Pentru fiecare zi, în acest mod de vizualizare, Calendate afișează o pictogramă mică(punct) pentru evenimentele ce au loc în respectiva zi. Aceste puncte sunt colorate diferit, în funcție de cum le-am atribuit anterior pentru fiecare dintre evenimente, asigurând astfel o organizare eficientă.

Înfățișarea aplicației este extrem de personalizabilă, având 11 teme colorate din care putem alege precum: Annite, Ocean Green, Clear White, Facebook Parody, Strawberry Cheesecake și altele.

Calendate este o aplicație utilă și elegantă ce transformă programarea și planificarea zilei într-o experiență distractivă și plină de culoare.

calendate

Calendate – Most Stylish Calendar
Preț: 1,79€

Leave a Reply

Your email address will not be published.