Adobe Voice este o aplicație care permite oricui, indiferent de experiență, să creeze clipuri video frumoase și să le împărtășească instantaneu cu lumea. Aceasta este disponibilă de ceva vreme pentru iPad însă Adobe tocmai ce a lansat o versiune și pentru iPhone.

Pentru a începe, pur și simplu descărcați Adobe Voice pentru iPhone din App Store. Dacă aveți deja aplicația pe iPad, toate proiectele se vor sincroniza automat astfel încât să puteți lucra la clipurile video de pe oricare idevice preferați.

‘Voice’ este de fapt o aplicație pentru prezentări video, iar o prezentare începe întotdeauna cu vocea ta. Vorbești în iPhone-ul tău, adăugând narația potrivită. Adobe oferă foarte multe teme, care pot fi personalizate, și există 25.000 de pictograme și literalmente milioane de imagini ce pot fi descărcate. Deși ‘Voice’ este o aplicație video, aceasta nu folosește videoclipuri, practic se creează o prezentare animată din fotografii, adăugând teme, pictograme și texte.

Puteți alege propriile fonturi și culori, iar în momentul în care animația a fost realizată, puteți partaja creația prin intermediul Facebook, Twitter sau e-mail.

Adobe Voice necesita cerințe minime de sistem iOS 8 sau mai recent și este gratuită.

 
Adobe Voice – Show your story – Adobe