Best-iPad-Apps-For-Filmmakers

În fiecare an, la Hollywood la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, vedem filme grozave celebrate pentru povestea lor opulentă și performanțele dinamice oferite. Acum, oricine poat deveni creator de film datorită unor aplicații puternice disponibile pentru iPad. Cu aceste instrumente puteți filma și edita clipuri video realizând filme de calitate profesională.

iMotion

Folosind această aplicație puteți crea un clip time-lapse sau stop-motion. iMotion vă permite să creați un film prin combinarea de fotografii. Aplicația poate fi setată pentru a face fotografii la anumite intervale de timp pentru a filma, de exemplu, un apus de soare. Cu versiunea completă a aplicației, puteți adăuga muzică și aveți acces la optiuni suplimentare de export precum încărcarea filmului direct pe YouTube. Preț: Gratuit. Descarcă.

PicPlayPost

PicPlayPost este o aplicație de editare video care permite utilizatorilor să combine clipuri video și imagini statice într-un cadru comun. Cu o atingere a ecranului, videoclipurile vor fi redate simultan sau secvențial, iar imaginile statice vor înlocui diferite cadre. Este un instrument excelent, o alternativă bună la tradiționalul slideshow. Stilul cadrului poate fi personalizat, iar pe fundal se poate adăuga muzică din biblioteca iTunes. Preț: Gratuit. Descarcă.

iMovie

Cu iMovie, puteți edita clipurile video pe care le-ați realizat cu iPhone-ul sau iPad-ul. Această aplicație puternică vă permite să creați filme de lung metraj și clipuri de prezentare in stil Hollywood folosind temele și șabloanele încorporate. iMovie vă permite să adăugați titluri, tranziții și muzică în care se aplică diferite tehnici de film precum slow-motion și panoramare. Fie că “săpați” adânc în toate caracteristicile de calitate profesională disponibile în iMovie sau pur și simplu “zgâriați suprafața”, veți crea un produs final fantastic. Preț: 4,99€. Descarcă.

Magisto

Magisto permite utilizatorilor să realizeze clipuri video din interiorul aplicației, să editeze videourile salvate pe dispozitivul lor și să creeze un film cu acestea. După ce selectați imaginile statice și videoclipurile pe care doriți să le includă, alegeți o temă și muzică. Apoi, aplicația pune “piesele” cap la cap. Preț: Gratuit. Descarcă.