In anul 2015 ne-am bucurat de multe jocuri grozave ce au populat App Store-ul. O data cu evolutia idevice-urilor si jocurile au devenit din ce in ce mai captivante. In 2016 speram ca aceasta tendinta sa se mentina ba chair sa evolueze.

Iata o lista cu cele 10 jocuri pe care le asteptam cu entuziasm anul acesta.

Age of Empires: World Domination

Publicat de studioul japonez Klabs, jocul se pare ca “imprumuta” multe detalii din gameplay-ul Clash Of Clans dar, in acelasi timp, aduce strategia profunda in timp real la care ne asteptam, fiind un pas inainte pentru a avea versiunea PC pe iPhone.

Linie

Crashlands

Jocul celor de Butterscotch Shenanigans trebuia sa fie lansat in 2015 dar a fost reprogramat pentru 2016. Crashlands este un hibrid de actiune-RPG si supravietuire in care te vei lupta cu vrajmasii de pe o planeta extraterestra.

Linie

Telltale Batman

Anuntul surpriza al celor de la Telltale pentru noul lor titlu Batman aduce mult entuziasm intrucat vei explora lumea lui Bruce Wayne și alter ego-ului sau.

Linie

CSR Racing 2

Ca urmare a superbului titlu CSR Racing, dezvoltatorul NaturalMotion anunta o continuare a jocului ce poarta numele, bineinteles, CSR Racing 2. Acesta te duce inapoi in strada in ceea ce se anunta a fi cea mai mare si mai frumoasa revenire din celebra serie.

Linie

Dawn of Titans

A durat ceva timp pana sa ajungem in acest punct, după ce lansarea jocului a fost întarziata de catre dezvoltatorul Zynga, dar Dawn of Titans se va lansa in 2016 la nivel mondial, fiind un joc ce il asteptam cu mare interes.

Linie

 

Marvel: Avengers Alliance 2

Marvel: Avengers Alliance 2 este o continuare a popularei lupte 3v3 in care iti formezi echipa cu eroii tai favoriti Marvel pentru a-ti distruge dusmanii.

Linie

Sdorica

Sdorica este un joc de fantezie 2D dezvoltat de catre Rayark. Clipul de prezentare ne-a starnit interesul doarece ne prezinta un peisaj minunat cu un design grozav intr-o lume fantastica.

Linie

Mini Metro

Mini Metro este un joc de puzzle minimalist al dezvoltatorului Dinosaur Polo Club ce va va face interesati de sistemele de tranzit bine controlate si executate la timp.

Linie

Micro Machines

Legendarul gameplay Micro Machines se intoarce anul acesta intr-un nou multiplayer de curse de la Codemasters!

Linie

Prison Architect

Construieste si gestioneaza o inchisoare de maxima siguranta. Inspirat din Dungeon Keeper, Dwarf Fortress si Theme Hospital, Prison Architect se doreste a fi cel mai bun lock-em-up.